Mijn naam is Yorik Butter en ben algemeen fysiotherapeut. Ik behandel cardiologische en oncologische klachten in Amsterdam. Ik werk momenteel voor FysioHolland Amsterdam Vrolikstraat

Bij mijn opleiding fysiotherapie heb ik een extra vak oncologische revalidatie gedaan. Na het afronden van de opleiding Fysiotherapie ben ik al vroeg in aanraking gekomen met cardiologische revalidatie. Ik zag de overeenkomst in de behandeling bij cardio- en oncologische revalidatie. Ik ben toen bij het Cancer Care Center om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarna in 2020 heb ik de cursus Oncologische Revalidatiewetenschappen afgerond.

Contact Yorik Butter

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.