Mijn naam is Yorick Vissink, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Baambrugge en Loenen aan de Vecht . Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van houding- en bewegingsapparaat. Ik kan jou begeleiden bij klachten als verzwikte enkel tot aan spanning-gerelateerde klachten in de schouder en nekregio.

Mijn doel als fysiotherapeut is om op persoonlijke wijze te werken aan een efficiënt herstel, zodat dagelijkse activiteiten weer pijnvrij uitgevoerd kunnen worden. Ik vind het belangrijk dat de cliënt geholpen is en terugkeer van klachten zo goed mogelijk voorkomen worden. Het mooiste aan dit werk vind ik de waardering die je krijgt als patiënten geholpen zijn. De band die je daarnaast opbouwt maakt het werk zo leuk. 

Ik ben een enorme sportfanaat. Ik doe aan survivalsport en klimmen. Daarnaast pak ik graag mijn motor voor een ritje langs mooie gebieden.

Yorick Vissink
  • Zorgkaart Nederland
  • (0294) 29 17 15
  • BIG: 59928615604

Contact Yorick Vissink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.