Ik ben Yolande Valkenhoff, algemeen fysiotherapeut, MSc manueeltherapeut en kan ik dry needling toepassen bij FysioHolland STTC Huizen en Loosdrecht. Ik behandel veel rug en nek gerelateerde klachten, tijdens het doen van mijn master voor manueeltherapeut is mijn interesse in hoofdpijn en duizeligheidsklachten toegenomen en wil ik mij hier in de toekomst meer in gaan verdiepen. Verder zie ik nog regelmatig sportblessures bij zowel volwassenen als kinderen.

Ik vind de mogelijkheid om mensen te helpen met klachten zodat zij weer hun dagelijkse of sportactiviteiten zonder beperkingen kunnen uitvoeren geweldig. Hoe uitdagender de casus hoe leuker ik het vind. Ik wil mij altijd verder ontwikkelen en meer leren. Dit is de reden dat ik vanaf mijn twaalfde fysiotherapeut wilde worden en dit dagelijks met veel plezier doe. In
2019 ben ik gestart met de master manuele therapie aan de SOMT om mijzelf uit te dagen en mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Mijn doel als fysiotherapeut is om mijn cliënten te helpen en om hen beter inzicht geven in de klachten.

Elke succesvolle behandeling is bijzonder, maar het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat ik iemand klachtenvrij heb gekregen die al meerdere jaren last had van verschillende klachten maar deze ondanks behandelingen elders toch weer terug kwamen. Hierdoor kon zij weer haar sportpassie oppakken en kreeg ik een half jaar later een foto dat zij dit weer volop aan het doen was. Daarnaast werk ik nu nog wekelijks met mensen waarbij gezegd was dat de vooruitgang minimaal zou zijn maar in verloop van de tijd kunnen zij vaak toch weer meer dan vooraf verwacht.

Client Paul vertelt zijn verhaal. Na het beenamputatie revalideerde hij bij Yolande.

Contact Yolande Valkenhoff

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.