Ik ben Yolande Valkenhoff, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Hilversum en Loosdrecht. In de praktijk werk ik veel met sportgerelateerde blessures en wervelkolom gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik de cursus dry needling gedaan wat ik bij de behandeling indien nodig kan toepassen. Bij mij kan jij terecht voor overbelastingsklachten, sportblessures of pijnklachten aan de nek, boven- en onderrug. Daarnaast begeleid ik ook een aantal revalidatietrajecten voor chronische aandoeningen. In mijn vrije tijd sport ik graag, maar kan ik ook heerlijk op de bank zitten en genieten van een goed boek.

Door het werken in de sportschool werk ik indien nodig vaak samen met de sportinstructeurs bij Van Hellemond Sport, ook werk ik geregeld samen met Balanz Voetexperts. Daarnaast werk ik als fysiotherapeut op de voetbalclub bij SC t’ Gooi waar ik de inloopspreekuren verzorg.

Ik vind de mogelijkheid om mensen te helpen met klachten zodat zij weer hun dagelijkse of sportactiviteiten zonder beperkingen kunnen uitvoeren geweldig. Hoe uitdagender de casus hoe leuker ik het vind. Ik wil mij altijd verder ontwikkelen en meer leren. Dit is de reden dat ik vanaf mijn twaalfde fysiotherapeut wilde worden en dit dagelijks met veel plezier doe. Mijn doel als fysiotherapeut is om mijn cliënten te helpen en om hen beter inzicht geven in de klachten.

Elke succesvolle behandeling is bijzonder, maar het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat ik iemand klachtenvrij heb gekregen die al meerdere jaren last had van verschillende klachten maar deze ondanks behandelingen elders toch weer terug kwamen. Hierdoor kon zij weer haar sportpassie oppakken en kreeg ik een half jaar later een foto dat zij dit weer volop aan het doen was. Daarnaast werk ik nu nog wekelijks met mensen waarbij gezegd was dat de vooruitgang minimaal zou zijn maar in verloop van de tijd kunnen zij vaak toch weer meer dan vooraf verwacht.

Client Paul vertelt zijn verhaal. Na het beenamputatie revalideerde hij bij Yolande.

Contact Yolande Valkenhoff

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.