Ik ben bewegingstherapeut en gespecialiseerd in het begeleiden van de oefentherapie binnen een specifiek revalidatietraject of specifieke doelgroep zoals COPD. Daarnaast begeleid ik de groepstrainingen van Gezond & Actief, waarbij u onder begeleiding van een fysiotherapeut in een kleine groep, op uw eigen niveau aan uw doelen werkt. Daarnaast verdiepen wij ons in Tilburg in rugklachten en knieklachten met de nadruk op voorste kruisband revalidatie maar ook bij andere algemene klachten adviseer ik u natuurlijk graag.

 

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld bij TSV Gudok en rijd ik mijn rondjes op de mountainbike in het Stadsbos 013.

 

 Ik werk nauw samen met de GGD Hart van Brabant omtrent het beweegprogramma @TheGym (kinderen die het risico dragen Obesitas te ontwikkelen op latere leeftijd). Tevens verzorg ik de verzorging tijdens het inloopspreekuur van de TSV Gudok selectie en starten we een samenwerking met Hockeyclub Tilburg Dames 1 en het Transplantatie Voetbalteam Nederland.

 

 

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik met mijn kennis uit de literatuur en de ervaring uit eerdere specifieke revalidatietrajecten u als cliënt voldoende informatie en uitleg kan geven zodat u minder vaak herkenbare klachten ervaart maar dat ook de intensiteit van die klacht minder wordt. Ik probeer de cliënt bewust met zijn of haar herstel bezig te laten zijn, dit stimuleert het herstel en ik ben als therapeut aanwezig om de juiste richting te bepalen. 

 

 

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat ik door mijn eigen voorste kruisband blessure in december 2018 de mogelijkheid heb gekregen de samenwerking met het ETZ en Medinova Breda te intensiveren middels meeloopdagen op de OK in Waalwijk. Vervolgens ben ik in de Medinova kliniek geopereerd en nu kan ik al mijn kennis gebruiken om andere te helpen tijdens hun revalidatie. Geen positief moment maar wel bijzonder om eens aan de andere kant van het proces te staan om zo de visie van een cliënt onder de loep te kunnen nemen.

No Photo Male - fysioholland
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 013-2045031
  • Big: 00000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.