Mijn naam is Yoeri van Assouw. Yoeri is bewegingstherapeut en ik ben gespecialiseerd in oefentherapie bij FysioHolland Tilburg Club Pellikaan en Tilburg Reeshof.
Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals chronische aandoeningen (COPD, Hart- & vaatziekten e.d.). Verder heb ik enorm veel interesse in knierevalidatie (m.n. voorste kruisband).

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Daarnaast maakt ik graag een rondje op mijn mountainbike in het stadsbos van Tilburg en hou ik mijn fysieke gesteldheid op peil in de fitness. Verder verzorg ik de fysiotherapie voor de gehele programmering van het Nederlands Transplantatie Voetbalteam. Zij werken jaarlijks toe naar een groot toernooi zoals de World Transplant Games in Newcastle in 2019 (2e plaats) en het WK voetbal in Italië in 2020.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik een bijdrage kan leveren in het gehele biopsychosociale model binnen een revalidatietraject. Een revalidatietraject (meestal langere termijn binnen mijn functie) zo indelen dat de motivatie er blijft en de trainingen naast functioneel ook erg effectief zijn.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is mijn eigen revalidatietraject. Ik scheurde ik december 2018 mijn voorste kruisband waarna er een wereld voor me open ging. Ik was ineens revalidant i.p.v. behandelaar en doordat er deuren voor me open gingen binnen bijvoorbeeld het FC Kruisband-platform of het meelopen op de operatiekamer binnen de afdeling orthopedie van het ETZ Tilburg, heb ik enorm veel kunnen leren van mijn eigen traject. Leerzame momenten welke ik nu kan gebruiken om te projecteren op cliënten.

Yoeri van Assouw
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 013 204 50 30
  • Big: 00000

Contact Yoeri van Assouw

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.