Ik ben Yannick Spruit Bleeker, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam SPC Rijnmond. Ik ben gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals blessures opgelopen tijdens trainingen of wedstrijden. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool of op het hockeyveld.

Ik werk nauw samen met sportartsen van het Erasmus MC. Tevens verzorg ik de fysiotherapie tijdens het inloopspreekuur van Feyenoord Basketbal, het Albeda Sport en bewegen en Albeda Dans. Het mooiste aan mijn werk vind ik om er samen met de cliënt voor te kunnen zorgen dat hij/zij weer de sport kan beoefenen die hij/zij wilt.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat ik kon helpen tijdens de revalidatie van een sporter die nu weer op eredivisie niveau kan spelen.

Contact Yannick Spruit Bleeker

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.