Ik ben Yannick Speetjens, algemeen fysiotherapeut en MSU echografist (in opleiding). Ik ben werkzaam bij FysioHolland Laren en FysioHolland Hilversum, locaties Vaartweg en De Meent. Ik ben gespecialiseerd in hardloopblessures, schouder- en knieklachten. Daarnaast werk ik veel met ouderen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de atletiekbaan en houd ik van fietsen. Ik werk ook een dagdeel in Johanneshove in Laren, om ouderen aan huis te behandelen. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen iets kan leren over hun lichaam en ze mag helpen om persoonlijke doelen te bereiken, hoe groot of klein die ook zijn.

Contact Yannick Speetjens

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken. Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.