Mijn naam is Wypke van Dijk, algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o. bij FysioHolland Amsterdam-Zuidoost Bijlmer sportcentrum. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van Heup/liesklachten, knieklachten en enkelklachten bij zowel volwassenen als kinderen. Artrose-gerelateerde klachten bij volwassen. Daarnaast kan ik kinderen begeleiden bij over-/ondergewicht en groei-gerelateerde klachten. Mijn expertise ligt bij de onderste extremiteit en kinderfysiotherapie. Het leukste aan mijn specialisaties vind ik de  actieve en/of sportspecifieke aanpak, zowel volwassen als kinderen kan helpen zo snel mogelijk weer zonder klachten hun dagelijks leven en sportieve activiteiten op te pakken.

Het is mijn doel als fysiotherapeut is om zowel volwassen als kinderen te laten ervaren dat sport en bewegen leuk kan zijn en gelijktijdig een middel is om lichamelijke klachten te verminderen/voorkomen. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik zowel volwassenen als kinderen kan helpen het plezier van sport en bewegen in te zien en de toegevoegde waarde van een persoonlijke actieve instelling kan laten ervaren. Een van mijn leukste samenwerkingen vond ik met de basisschool van een kindje waarbij ik dit cliënt twee keer per week op school kon helpen te revalideren na een heupbreuk zodat zij zo snel mogelijk weer echt kind kon zijn en lekker buiten kon spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes. 

In mijn vrije tijd ben ik veel aan sporten zoals boksen, hardlopen, pedellen en fitnessen. Daarnaast hou ik ervan om de drukte van de stad te ontvluchten en een wandelingetje te maken in de natuur.

Contact Wypke van Dijk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).