Ik ben Wouter Nederhand, fysiotherapeut in Enschede en gespecialiseerd in cliënten met neurologische aandoeningen. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals CVA (beroerte), NMA (Neuro-musculaire aandoeningen) en de ziekte van Parkinson. Ik ben tevens aangesloten bij ParkinsonNet. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de hockeyvelden.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het contact en de samenwerking met de verscheidenheid aan cliënten. Het bereiken van een optimale vertrouwensband tussen cliënt en fysiotherapeut, en het behalen van de hoogst haalbare resultaten is mijn doel. De manier waarop dit bereikt wordt is bij elke cliënt weer anders.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat een cliënte, die aanvankelijk te horen had gekregen dat ze nooit meer zou kunnen lopen, zich uiteindelijk na lange revalidatie weer lopend door haar huis kon verplaatsen.

Contact Wouter Nederhand

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn .