Mijn naam is Wouter Lattmann en ben  gespecialiseerd in manuele therapie  en werkt bij FysioHolland Amsterdam Noord Meteorenweg en Vogelbuurt. 

Hiermee ben ik gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten als lage rug– en nekpijn. Ook voor overige (postoperatieve) orthopedische aandoeningen en klachten aan het bewegingsapparaat kun jij bij mij terecht.

Voor mijn specialisatie als manueel therapeut hield ik mij bezig met COPD longrevalidatie- en looptherapie bij vaatvernauwing. Mocht jij je aanmelden voor één van deze trajecten, dan kan het zijn dat ik jou hierin ga begeleiden.

Kwaliteitsnetwerk rugklachten

FysioHolland heeft zich aangesloten bij het Rug-netwerk. Het voordeel hiervan is dat er altijd gehandeld wordt volgens de laatste ontwikkelingen. De kwaliteit van aangesloten praktijken wordt hoog gehouden door middel van inhoudelijke scholing en toetsing.

Uitgangspunten van de behandeling

Door de rugklachten effectief aan te pakken proberen we onnodig lange ziekteduur en beperkingen in je dagelijkse activiteiten te voorkomen. Je staat als patiënt altijd centraal bij de behandeling. Ieder mens is anders, dus de behandeling wordt altijd op maat gemaakt en is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

De behandeling bestaat uit:

  1. het verbreden van de kennis over (het ontstaan van) de rugklachten zodat je weet hoe je het beste op de klachten kunt reageren en op een goede manier kan handelen;
  2. adviezen ten aanzien van je dagelijkse bewegingen en begeleiding bij het hervatten van werkzaamheden en/of sport;
  3. een op maat gemaakt trainingsprogramma met persoonlijke doelen uitgezet in de tijd;

Het is belangrijk dat je zelf actief deelneemt aan de behandeling en de adviezen van de therapeut opvolgt. Alleen op deze wijze kun je sneller genezen. Bewegen is goed voor je rug en niet schadelijk!

Kijk meer informatie op: www.rug-netwerk.nl

Manueel therapeut Amsterdam Noord Wouter Lattmann

Contact Wouter Lattmann

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).