Ik ben fysiotherapeut en al ruim 35 jaar als “algemeen practicus” werkzaam in de eerste lijn. Van zuigeling tot hoogbejaard: ik voel me thuis in het gedifferentieerde cliëntenaanbod in de eerstelijns praktijk. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd als thuiszorgtherapeut en bezoek ik de cliënten thuis: hierin werk ik als fysiotherapeut intensief samen met huisarts, praktijkondersteuner, wijkverpleegkundige en ergotherapeut, met de gezamenlijke doelstelling om cliënten zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in de eigen leefomgeving te laten functioneren.

Daarnaast ben ik twee dagen per week werkzaam binnen de praktijk en zie ik cliënten van jong tot oud, met uiteenlopende klachten van orthopedische of neurologische aard. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij allerlei klachten zoals ontwikkelingsproblematiek bij kinderen, (sport-)blessures, schouder-, nek-, rug- heup- en knieklachten en u kunt bij mij terecht voor revalidatie na een rug-, heup- of knieoperatie, of neurologische aandoeningen zoals een CVA, MS of spierziekte.

No Photo Male - fysioholland

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.