Ik ben Wouter de Groot, algemeen therapeut bij FysioHolland Medicort Utrecht Kanaleneiland, FysioHolland David Lloyd Utrecht Overvecht. Cliënten kunnen bij mij terecht voor alle klachten met betrekking tot het bewegingsapparaat. Denk aan een sportmassage, schouder,- lage rug,- knie,- heup en enkelklachten.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik cliënten op een actieve manier kan helpen om van hun klachten af te komen en/of hun doelen te bereiken. Hiervoor werk ik soms samen met huisartsen en collega’s in het vakgebied. Een moment dat mij het meest is bijgebleven is dat een cliënt na 10 jaar eindelijk weer zonder krukken kon lopen. Dat had hij van tevoren nooit kunnen bedenken!

Mijn hobby’s zijn sporten en reizen.

Contact Wouter de Groot

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.