Ik ben Wim Leusink, fysiotherapeut en tevens locatiemanager van Amsterdam Zuidoost Kraaiennest en Koornhorst. Teven ben ik gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met etalagebenen (claudicatio Intermittens). Deze cliëntengroep begeleid ik met looptraining en leefstijlaanpassing. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de Amstel, alwaar ik sinds kort roeilessen volg. Daarnaast vind ik het heerlijk om lange wandelingen te maken om zodoende getraind te zijn voor de jaarlijkse 4-daagse in Nijmegen.

Ik werk nauw samen met andere looptrainers van het ClaudicatioNet uit de regio. Middels het opzetten van diverse wandelgroepjes willen we cliënten met hart-en vaataandoeningen uitdagen om wekelijks deel te nemen aan de wandelingen in hun eigen omgeving.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het motiveren van mensen om ondanks hun beperking toch hun optimale doel te bereiken.

Contact Wim Leusink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.