Mijn naam is Wilma Bakker en ik ben algemeen fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut bij FysioHolland STTC Hilversum, MC Liebergen. In de praktijk zie ik veel mannen en vrouwen met bekken- en bekkenbodem gerelateerde klachten. Denk aan klachten zoals bekken(bodem)pijn tijdens of na de zwangerschap, bekken(bodem)pijn die niet gerelateerd is aan zwangerschap, incontinentieklachten voor urine of ontlasting, verzakkingsklachten, pijn bij het vrijen, plasklachten of ontlastingsklachten 

Ik kan jou dus begeleiden als je bijvoorbeeld moeite hebt met het ophouden van je urine bij het niezen of sporten of bij aandrang en klachten rondom de zwangerschap, zwaar gevoel rondom anus-vagina, obstipatieklachten, plas en ontlastingsklachten of pijn bij het vrijen wanneer dit te maken heeft met de bekkenbodem. Samen met jou ga ik graag op zoek naar wat er nodig is om jouw klachten op te lossen of te verminderen en samen te komen tot een effectieve behandeling.

Ik werk samen met diverse huisartsen, specialisten en verloskundigen in regio het Gooi. Ik vind het inspirerend om multidisciplinair samen te werken om een klacht op te kunnen lossen. Door alle kennis te bundelen kunnen we hét verschil maken voor de cliënt.

Een behandeling is voor mij geslaagd als de therapie succesvol is velropen en de beperkingen in het dagelijks leven onder controle zijn. Bekken- en bodemklachten kunnen het dagelijks leven namelijk erg verhinderen!

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur te vinden om te wandelen of te fietsen.

Contact Wilma Bakker

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.