Mijn naam is Wilma Bakker, geregistreerd bekkenfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland STTC Hilversum, MC Liebergen. In de praktijk zie ik veel mannen en vrouwen met bekken- en bekkenbodem gerelateerde klachten. Denk aan klachten zoals bekken(bodem)pijn, stuitpijn, incontinentieklachten voor urine of ontlasting, verzakkingsklachten, pijn bij het vrijen, plasklachten of ontlastingsklachten

Ik kan jou begeleiden wanneer je moeite hebt met het ophouden van je urine of ontlasting, bij klachten rondom de zwangerschap, verzakkingsklachten zoals een zwaar gevoel rondom anus-vagina, obstipatieklachten, plas en ontlastingsklachten, bekken of bekkenbodempijn en pijn bij het vrijen wanneer dit te maken heeft met de bekkenbodem. Samen ga ik graag op zoek naar wat er nodig is om jouw klachten op te lossen of te verminderen en te komen tot een effectieve behandeling.

Ik vind het inspirerend om multidisciplinair samen te werken om een klacht op te kunnen lossen en werk daarom samen met huisartsen, specialisten en verloskundigen. Door alle kennis te bundelen kunnen we het verschil maken voor de cliënt.

Een behandeling is voor mij geslaagd wanneer de therapie succesvol is verlopen en de beperkingen in het dagelijks leven verdwenen of onder controle zijn. Bekken- en bodemklachten kunnen het dagelijks leven namelijk erg belemmeren!

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur te vinden om te wandelen of te fietsen.

Contact Wilma Bakker

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.