Ik ben Willianne Pierik en ik ben Msc Orthopedisch Manueel therapeut en Sportfysiotherapeut. Ik ben werkzaam bij FysioHolland Garderen. Ik kan jou dus begeleiden bij wervelkolom gerelateerde klachten, sportgerelateerde klachten, pijn en of operatie aan spieren en gewrichten zoals schouder, elleboog, heup, knie en enkel.

Ik kan veel verschillende soorten klachten behandelen door deze specialisaties te combineren. Mijn doel is om samen met jou je doel te bereiken. Dit probeer ik op een manier te doen dat jij de controle krijgt over je klacht en hier de regie over kan behouden. Dit doe ik aan de hand van gericht onderzoek en uitleg over je klacht en mogelijke factoren die van invloed kunnen zijn. Samen pakken wij dit aan door persoonlijke behandelingen zoals manuele therapie of  oefeningen gericht op jouw dagelijks leven en of sport. Ik werk samen met diverse huisartsen en ziekenhuizen (Gelderse Vallei, Meander en Rijnstate).

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik ben veel in de tuin te vinden of tussen de dieren en groentetuin samen met mijn gezin. Daarnaast hou ik van fietsen, hardlopen en wandelen.

Contact Willianne Pierik

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.