​​Ik ben Wieteke de Valk, algemeen fysiotherapeut en ben sinds 2012 werkzaam bij Fysioholland/Medicort in Naarden. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook als coördinator werkzaam in de Bergman kliniek voor een optimale samenwerking tussen de verpleging, artsen en de fysiotherapie.

In de praktijk zie ik veel mensen met klachten aan de onderste extremiteit. Heupklachten, knieklachten, zowel voor als na een operatie. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in pijn en werk nauw samen met de pijnspecialisten bij Bergman Clinics en op verwijzing meet ik tens apparaten aan en geef daar cliënten uitleg en instructies over.

Er is niets mooiers dan iemand te kunnen begeleiden tijdens een revalidatietraject, zodat ze weer zelfstandig verder kunnen.

In mijn vrije tijd sport ik en ben ik druk met mijn gezin en hun sportactiviteiten.

Contact Wieteke de Valk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.