Mijn naam is Wiek Smeets en werk sinds augustus 2020 voor FysioHolland. Ik werk met veel plezier als algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland. Het mooie van dit vak is dat je nooit uitgeleerd bent en als algemeen fysiotherapeut heel veel verschillende klachten tegenkomt. Ik heb zelf een interesse in alles wat met sport en revalidatie te maken heeft en ben dan ook van plan om binnenkort de opleiding tot sportfysiotherapeut te volgen. Ik werk momenteel voor Amsterdam Oosterpark. 

Ieder mens is anders en verdient het om met goede randvoorwaarden geholpen te worden bij zijn of haar klacht. Actief luisteren en een op maat gemaakt behandelplan toepassen zijn voor mij de kernwaarden voor een effectieve en plezierige behandeling. Op het moment dat wij onze energie kunnen verenigen en één doel in het vizier houden, kunnen we samen bergen verzetten en u klachtenvrij de deur uit laten lopen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om op de wielrenfiets flink uit te waaien. Daarnaast neem ik graag deel aan hardloopwedstrijden.

Wiek Smeets

Contact Wiek Smeets

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).