In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Avans in Breda. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan in de particuliere praktijk in mijn geboorte- en woonplaats Roosendaal. Hierin bleek al snel dat sport en blessures mij het meest interesseren. Ik werk momenteel voor FysioHolland Roosendaal Revapoint.

Ik ben mij gaan specialiseren in het behandelen en begeleiden van sporters op amateur- en topniveau. Tussen 2012 en 2018 heb ik gewerkt binnen Talentencentrum Zuidwest Nederland waar ik met de doelgroep 6 dagen per week in de weer was. Ik ben aangesloten geraakt bij verschillende sportverenigingen in Zuidwest Nederland waarbinnen ik begeleidend werk verricht als het gaat om sportverzorging, fysiotherapie, hersteltraining en revalidatie. Zo heb ik ervaring opgedaan bij onder andere voetbal, hockey, rugby, atletiek, zwemsporten, golf en turnen.

Specialisatie in sportblessures
In de tussentijd ben ik altijd bezig met opleidingen en cursussen omdat ik dat leuk én belangrijk vind. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in sportblessures met name aan de knie en enkel en ben ik geschoold in onder andere echografie, dry needling, medical taping, training en hersteltraining.

Ik ben momenteel werkzaam in Roosendaal bij RevaPoint waar we ons met het team richten op sportrevalidatie, (sport)podotherapie en oncologie revalidatie. Daarbuiten ben ik 2 dagen in de week te vinden in Steenbergen bij FysioHolland binnen sportschool Dinami. Sinds 2017 ben ik hoofd medische staf van RKSV Halsteren waar ik het team Hoofdklasse zondag 1 begeleid op (para)medisch vlak.

Voor optimale begeleiding van cliënten met sportblessures werk ik nauw samen met huisartsen in de omgeving, sportartsen en orthopeden van Medinova. De samenwerking zorgt voor kortere wachttijden en een goede interactie tussen de betrokken specialisten. Dit is in mijn ogen erg belangrijk is voor het herstel van de cliënt.

Contact Wesley van Beers

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.