Ik werk sinds 2010 als fysiotherapeut en sinds kort verbonden aan feel good club Dinami te Steenbergen. Ik vind alles op gebied van gezondheid interessant en probeer zoveel mogelijk te volgen. Iedereen verschilt namelijk op de gebieden van fysiek, mentaal, sociaal en werkvlak en daardoor valt niemand binnen voor grote groepen mensen gemaakte protocollen. Het leveren van maatwerk vind ik daarom een must. Om dit totaal concept aan te kunnen bieden heb ik mij gespecialiseerd op de gebieden van orthopedische revalidatie, psychosomatiek en duurzame inzetbaarheid. Binnen deze interessegebieden valt erg veel samen en bekijk klachten altijd vanuit een breder dan gemiddeld perspectief.

Ik werk met de meeste zorgverleners in de regio samen. Dit werkt efficiënt, waardoor snel duidelijke afspraken kunnen worden gemaakt. Indien jij een zorgpartner heeft waarmee ik nog niet bekend ben, zal ik altijd contact zoeken om eventuele samenwerking te realiseren zodoende uw gezondheid te optimaliseren.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het creëren van bewustwording. Ik vind het erg belangrijk patiënten op een zo simpel mogelijke manier te laten inzien wat hun klacht inhoudt. Doordat patiënten bewust zijn van wat men mankeert kan men pas op een juiste manier herstellen.
Ons lichaam is een mooi stukje techniek waarbij verschillende systemen goed met elkaar moeten samenwerken. Dit kan alleen wanneer je weet hoe iets werkt of moet beïnvloeden. Ik focus mij daarom niet alleen op de klacht, maar bekijk juist het geheel.

Het klinkt mogelijk cliché, maar iedere afsluiting van een geslaagde revalidatie voelt als een overwinning. Hiervoor doe je het en geeft erg veel voldoening.

Wesley Stok - 1

Wesley Stok

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.