Ik ben Wesley de Koning, algemeen fysiotherapeut en Master Musculoskeletale revalidatie i.o. (manueel therapeut). Ik ben gespecialiseerd in musculoskeletale klachten en orthopedische klachten. Dit houdt in dat jou kan begeleiden met (complexe) klachten die het dagelijks functioneren belemmeren. Hierbij speelt de totale mens een belangrijke rol. Daarnaast kan ik jou helpen bij revalidatietrajecten. Momenteel werk ik voor FysioHolland Oudenbosch en Oud-Gastel.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven, is dat ik een mevrouw onder behandeling die al 15 jaar lang tobt met haar knie. Mevrouw kon nu voor de 4e keer een nieuwe knie krijgen of het been zou worden afgezet. Mevrouw is inmiddels zo ver dat ze alles weer kan. Mevrouw rijdt weer paard, kan joggen en heeft een totaal nieuw leven gekregen. 

Het mooiste aan mijn werk vind ik de blik op de ogen van mijn cliënten als ze iets weer kunnen wat eerst niet lukte

Ik werk nauw samen met collega’s van onze praktijken, huisartsen en orthopeden. 

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden met vrienden.

Lees ook over de ervaring van Lies. Na haar vierde totale knieprothese revalideerde zij bij Wesley.

Wesley de Koning (1)

Wesley de Koning

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.