Ik ben Werner van de Ven, in 2011 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in 2014 heb ik mijn master bewegingswetenschappen afgerond. Ik werk bij FysioHolland Enschede op meerdere locaties. In de praktijk richt ik me voornamelijk op sportblessures (vooral voetbalblessures) en specifiek knieblessures. In mijn vrije tijd zit ik graag op de wielrenfiets of mountainbike en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast ben ik sinds januari 2019 bezig met mijn promotie onderzoek.

Ik heb goede samenwerkingen met de orthopeden van het MST en OCON. Daarnaast ben ik betrokken bij het gecombineerde spreekuur met dokter Ariës (orthopeed bij het MST) op de Beltstraat. Tevens verzorg ik de fysiotherapie bij v.v. Buurse en tijdens het wekelijkse inloopspreekuur bij r.k.s.v. VOGIDO.

Het geeft mij voldoening en motivatie als fysiotherapeut wanneer een cliënt na de revalidatie zijn/haar doelen heeft bereikt en klachtenvrij kan functioneren in het dagelijks leven, werk en/of sport.

Een bijzonder moment dat ik als fysiotherapeut heb meegemaakt was dat een cliënt een filmpje stuurde van zijn eerste doelpunt tijdens de eerste invalbeurt in een voetbalwedstrijd, na ruim een jaar gerevalideerd te hebben na een zware knieblessure. De dankbaarheid en het geluk dat de cliënt uitstraalde middels dit bericht was erg bijzonder en een mooie waardering.

Contact Werner van de Ven

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.