Ik ben Ward Hoefnagels en ik ben algemeen therapeut bij FysioHolland Medicort Kampong en Kanaleneiland. Ik ben gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van (sport)blessures aan de onderste extremiteit. Dus heb jij overbelastingsklachten, acute blessures of moet je revalideren na een operatie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Op Kampong verzorg ik, naast de fysiotherapie aan het 1e en 2e voetbalelftal, ook het inloopspreekuur voor alle leden van Kampong..Mijn doel als fysiotherapeut is om cliënten te begeleiden in het verleggen van hun fysieke  en mentale grenzen om sterker dan ervoor terug te keren en de kans op recidief zo klein mogelijk te krijgen. Wat mij het meeste motiveert is het genieten van het succes na hard werken aan het gezamenlijk opgestelde plan.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan, op het voetbalveld of in de sportschool.

Contact Ward Hoefnagels

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.