Ik ben Vera Zuurendonk en sinds 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. In 2019 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland op locatie Sport Performance Centre Rijnmond in Rotterdam. Hier werk ik elke dinsdag en zaterdagochtend. Graag help ik jou daar met nagenoeg alle voorkomende klachten. Vooral met sport-, houding- en schouder– gerelateerde klachten ben jij bij mij op het juiste adres.

Wat tijdens mijn therapie centraal staat is dat ik voor elke persoon een oplossing en/of advies op maat wil geven. Dit doe ik door goed te begrijpen wat de klacht voor jou betekent, en wat dit ook met jou doet. Eenzelfde klacht kan voor verschillende mensen iets heel anders betekenen.

Naast dat ik als fysiotherapeut in de praktijk werk, verzorg ik ook het voetbalmeiden beloften team van Feyenoord.

In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de boulderhal, op een yogamatje of in een gymzaal waar ik maar al te graag mijn vrienden af gooi met een potje trefbal.

Vera Zuurendonk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.