Mijn naam is Touchka Huberts en ben bekkenfysiotherapeut bij FysioHolland Hilversum Vaartweg en FysioHolland Weesp. Mijn specialisatie bekkenfysiotherapie houdt in dat ik behandelingen en advies kan geven bij klachten als gevolg van niet goed functionerende bekkenbodem spieren, door verminderde kracht of te gespannen (overactieve) bekkenbodemspieren. Ik heb veel ervaring in het behandelen van mensen met stuitklachten en geef ontspanningstherapie bij klachten veroorzaakt door een te gespannen bekkenbodem en spanningsklachten rond het kaakgewricht. Ik kan jou onder andere begeleiden bij klachten van incontinentie, plasklachten, ontlasting klachten, verzakkingsklachten, pijn tijdens seksuele gemeenschap, pijn in het bekkengebied, klachten rond de zwangerschap en voor of na een operatie in het bekkengebied. De behandeling kan bestaan uit advisering/coaching en oefeningen, eventueel met inzet van moderne apparatuur.

Ik vind het belangrijk om de functies van de bekkenbodem bewust te laten ervaren en optimaal te integreren in de dagelijkse activiteiten. Klachten die een relatie hebben met het disfunctioneren van de bekkenbodem, vragen om een goede samenwerking tussen verschillende medische disciplines, welke allen binnen FysioHolland vertegenwoordigd zijn, of een samenwerkingsverband hebben.Contact Touchka Huberts – van Herwerden

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.