Mijn naam is Touchka Huberts en ben bekkenfysiotherapeut bij FysioHolland Hilversum Tergooi, Vaartweg, Blaricum en Weesp. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten bij vrouwen en mannen met klachten als gevolg van het niet goed functioneren van de bekkenbodem (verminderde kracht of te veel spanning). Mijn specialisatie in de bekkenfysiotherapie houdt in dat ik advies kan geven over slappe bekkenbodem, te gespannen bekkenbodem en stuitklachten. Ik kan jou onder andere begeleiden bij klachten van incontinentie, plasklachten, ontlasting klachten, verzakkingsklachten, pijn tijdens seksuele gemeenschap, pijn in het bekkengebied, klachten rond de zwangerschap en voor of na een operatie in het bekkengebied. De behandeling kan bestaan uit advisering / coaching en oefeningen, eventueel met inzet van moderne apparatuur.

Ik vind het belangrijk om de functies van de bekkenbodem bewust te laten ervaren en optimaal te integreren in de dagelijkse activiteiten. Klachten die een relatie hebben met het disfunctioneren van de bekkenbodem, vragen om een goede samenwerking tussen verschillende medische disciplines, welke allen binnen FysoHolland vertegenwoordigd zijn, of een samenwerkingsverband hebben.Contact Touchka Huberts – van Herwerden

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.