Mijn naam is Tom van Voorst en ik ben sinds 2013 fysiotherapeut bij  Fysioholland STTC Bussum. Naast mijn functie als fysiotherapeut ben ik in Bussum verantwoordelijk voor de vestiging als locatiemanager.

Ik ben gespecialiseerd in sportgerelateerde, pre- en postoperatieve klachten aan de heupknie en enkel. In de afgelopen jaren heb ik mij verder gespecialiseerd op dit gebied en heb ik onder andere de cursussen echografie onderste extremiteit en Mulligan afgerond.

Daarnaast begeleid ik als fysiotherapeut de leden van hockeyclub ‘ t Spandersbosch die advies, vragen of blessures hebben.

Ook in mijn vrije tijd ben ik te vinden op het hockeyveld en doe ik aan hardlopen.

Contact Tom van Voorst

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.