Ik ben Titus van Warmerdam, Manueel therapeut bij Utrecht Zuilen en ik ben gespecialiseerd in Bewegingsgerelateerde klachten van het hele lichaam. Ook hoofdpijnklachten vallen vaak onder deze categorie. Naast manuele therapie heb ik een specialisatie op hand- en polsklachten. Zowel conservatief (geen operatie) als post operatieve trajecten. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het water, mijn passie voor outdoor sporten is groot. In de winter ben ik vaak aan het snowboarden op onbekende gebieden. Daarnaast doe ik het hele jaar door aan kitesurfen.

Ik werk nauw samen met orthopeden en plastisch chirurgen (hand/pols operaties) en ik ben aangesloten bij het Keurmerk voor fysiotherapie.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het doelgericht werken en daardoor vermindering van klachten in vaak korte tijd middels manuele therapie en het nabehandelen van post operatieve trajecten.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een revalidatie van een jongen die 1,5 jaar heeft geduurd. Deze jongen had zijn kruisband voor de derde keer gescheurd en voetbalt nu weer met veel plezier. Incidenten als het afscheuren van handpezen maakt ook indruk, uitdaging van deze revalidatie is zorgen dat alles weer volledig functioneert.

Contact Titus van Warmerdam

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.