Mijn naam is Titus van Warmerdam. Tim is gespecialiseerd in hand– en polsklachten, en behandel zowel conservatief (geen operatie) als bij post operatieve (na operatie) trajecten bij FysioHolland Dordrecht Premium Fit. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het water, mijn passie voor outdoor sporten is groot. In de winter ben ik vaak aan het snowboarden op onbekende gebieden. Daarnaast ga ik het hele jaar door kitesurfen.

Ik werk nauw samen met orthopeden en plastisch chirurgen (hand/pols operaties) en ik ben aangesloten bij het Keurmerk voor Fysiotherapie. Het mooiste aan mijn werk vind ik het doelgericht werken en daardoor vermindering van klachten in vaak korte tijd. Ik vind het een uitdaging om met een revalidatie te zorgen dat alles weer volledig functioneert. Dat kan van kleine incidenten tot bijvoorbeeld herstel na afgescheurde handpezen zijn.

Contact Titus van Warmerdam

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op Linkedin.