In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in 2018 als Master of Science in de Manuele therapie aan de SOMT University of Physiotherapy. Als fysiotherapeut en manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in klachten aan het bewegingsapparaat. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals lage rugpijn, nek- en schouderpijn. Verder behandeling ik klachten als duizeligheid en hoofdpijn.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik samen met de patiënt kan werken om zijn of haar doelstellingen te behalen. Met manueel therapie kan er in een korte tijd snel resultaat behaald worden. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin, vrienden en familie. Maar ook vind ik het belangrijk om te sporten, waarbij de variatie van fitness en hardlopen mij erg aanspreekt.

No Photo Male - fysioholland

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.