Mijn naam is Tim Hartog , sportfysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam Oosterpark en Amsterdam Noord-meteorenweg. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten als sport gerelateerde enkel, knie, heup en schouder klachten en orthopedische revalidatie. Ik kan jou dus begeleiden bij klachten aan de knieklachten zoals PFPS, jumpers knee, runners knee of een VKB revalidatie. Het leukste aan deze specialisaties vind ik dat er met een duidelijk doel gewerkt wordt, zodat de cliënt weer klachtenvrij kunnen sporten. Ik werk nauw samen met orthopedische chirurgen in de regio van het AMC OLVG en Bergman Clinics.

Mijn doel is om de cliënten zo optimaal mogelijk te begeleiden en te streven naar sterker fitter gezonder worden dan dat ze al waren.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat iemand weer kan doen wat hij of zij wilt. En soms dingen te bereiken die de cliënt van te voren niet had gedacht. 

In mijn vrije tijd doe ik aan racefietsen, mountainbiken, zeilen en soms roeien. En daarnaast houd ik van lekker eten!

Contact Timen Hartog

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.