Ik ben Thomas van Dijk en ik ben algemeen therapeut op de locaties Buiksloterham (Amsterdam Noord) en de Blasiusstraat (Amsterdam-Oost). Ik kan jou onder andere begeleiden bij rugpijn, bewegingsbeperkingen, (sport)blessures of herstel na een operatie.

Ik probeer mijn cliënten zo snel mogelijk weer pijnvrij te maken zodat ze hun dagelijks leven kunnen hervatten, zonder dat ze door hun klachten beperkt worden. Ik werk graag in fysiofitness, ondersteuning en begeleiding tijdens het sporten om zo optimaal mogelijk resultaat te behalen en samen jouw doel te verwezenlijken.

Ik haal het meeste genot uit de glimlach en dankbaarheid van mijn cliënten wanneer we samen naar hun doel toewerken! Het meest bijzondere moment dat mij is bijgebleven is dat ik de laatste weken (bij mijn vorige werkgever) zoveel bedankjes, waardering en lof over mijn werkzaamheden heb gekregen dat ik me realiseerde dat ik voor veel cliënten écht  iets heb kunnen betekenen.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten, koken of op een terras zitten. Daarnaast houd ik ook van reizen.

Contact Thomas van Dijk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.