Ik ben Thom Bottenheft, en werk bij FysioHolland Laren als algemeen fysiotherapeut. Van jongs af aan wist ik dat ik mensen wilde helpen. Het menselijk lichaam heeft me altijd gefascineerd en het was voor mijn omgeving dan ook geen verrassing dat ik fysiotherapeut wilde worden. Jij kunt onder andere bij mij terecht voor klachten aan schouder, heup, knie en enkel.

Ik werk nauw samen met verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten waaronder sport- en manueel therapeuten en huisartsen. Naast fysiotherapeut ben ik ook fanatiek voetballer en vaak in de crossfit box te vinden. Mede hierdoor heb ik veel affiniteit met sportblessures. Naast sport is muziek mijn grote passie.

Ik ben ben al enige tijd actief met SportServices van FysioHolland. Ik heb daardoor al meerdere sportteams begeleid en ook een korte stage gelopen bij Ajax. Hierdoor ben ik met vele verschillende (sport)blessures in aanraking gekomen.

Ik help jou graag met jouw blessures en voor een gezellig gesprek over muziek kan jij ook altijd bij mij terecht.

Contact Thom Bottenheft

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).