Ik ben fysiotherapeut en gespecialiseerd in fysiotherapie voor ouderen. Ik kan u kan begeleiden bij problemen die u ondervindt in uw dagelijks leven, door bijvoorbeeld artrose, hartproblemen of andere aandoeningen die bij het ouder worden horen. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor bijvoorbeeld revalidatie na een nieuwe knie of heup, maar ook voor algemene fysiotherapie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de gymzaal, waar ik het heel erg leuk vind om turnsters training te geven.

Ik werk samen met zorgverleners zoals de thuiszorg en ergotherapie.

Het mooiste aan mijn werk vind ik mensen kan helpen, waarbij zij dankzij mijn hulp geen of minder klachten in hun dagelijks leven ervaren.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het moment dat een cliënt erg veel pijnklachten ervaarde en hierdoor bijna niet kon lopen. Na de behandeling voelde zij al zo’n duidelijke pijnvermindering dat ze weer kon lopen. Dit soort momenten maakt het werk als fysiotherapeut voor mij heel mooi.

Fysiotherapeut Voorthuizen Thirza Plenter
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 0342-434740
  • Big: 00000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.