Mijn naam is Thijs Visser. Thijs is sinds 2015 werkzaam bij FysioHolland/Medicort. Na in eerste instantie klachten van het gehele menselijk lichaam behandeld te hebben, heeft hij sinds 2 jaar meer gaan verdiepen in de heup en knie. Zowel de heup als knie zijn fascinerende gewrichten die bijna elke beweging kunnen maken en die dagelijks onder grote druk staan. Thijs werkt momenteel voor Naarden Bergman. 

Ik werk veel samen met de heup- en kniespecialisten in de Bergman Clinics. Ik zie patiënten met klachten waarbij niet geopereerd is, maar met name ook patiënten na een totale heup of knieoperatie (prothese) waarbij het traject nog niet zo soepel verloopt. Het is uitdagend om erachter te komen waarom het nog letterlijk nog niet ‘zo lekker loopt’ en samen met de patiënt aan de slag te gaan om pijnvrij te worden.

In het dagelijks leven ben ik ook veel met de knie en heup bezig. Ik voetbal al 25 jaar in Weesp, waar ik ook woon.

Thijs Visser

Contact Thijs Visser

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).