Mijn naam is Thea Vos. Al geruime tijd ben ik werkzaam binnen het vakgebied van de fysiotherapie en heb mijn kwaliteiten naast de fysiotherapie in diverse richtingen uitgebreid zoals NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), mindfulness, werkplekonderzoek, functionele osteopathie, diabetes, voeding, revalidatie post-corona cliënten, ik ben aangesloten bij het ParkinsonNet en ben daarnaast hapto-, craniosacraaltherapeut. Ik werk momenteel bij FysioHolland Zeist.

Ik ben gespecialiseerd in complexe klachten en vind het de uitdaging om bij elke client een compleet plaatje te maken om zo tot een optimaal resultaat te komen.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, houd van de natuur, speel tennis en zit in de zomer graag op de racefiets. Doordat ik al lang in de Zeist werkzaam ben, werk ik samen met diverse (huis)artsen en andere zorgverleners. Alleen door met elkaar samen te werken en af te stemmen, help je de cliënt zo optimaal mogelijk.

Mijn drive in mijn werk, is om bij elke cliënt alle aspecten, die van invloed zijn op de klacht, in beeld te krijgen. Alleen zo kan je de therapie zo goed mogelijk insteken, met een zo goed mogelijk blijvend resultaat. De wisselwerking tussen de cliënt en mij maakt dat het werk zo mooi is. Dit is ook wat ik vaak van de cliënten terug krijg.

Contact Thea Vos

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.