Ik ben Teun van Gestel en ik ben assistent fysiotherapeut bij FysioHolland Tilburg Reeshof en FysioHolland Tilburg Club Pellikaan. Mijn interesses liggen bij het behandelen van kinderen, jongvolwassenen en jonge atleten met sportgerelateerde klachten. 

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden sporten of sport kijken. Ik ben zo’n 6 à 7 dagen in de week bezig met sport en probeer me hierin ook zoveel mogelijk te verdiepen. Je kan me op mijn vrije dagen regelmatig in het centrum vinden om met vrienden een potje voetbal te kijken of simpelweg de week/het weekend te bespreken.

Het mooiste aan mijn werk is dat ik ontzettend veel energie uit de reacties van cliënten haal, wanneer we beide merken dat er stappen in de goede richting worden gemaakt. Dit motiveert mij om ook buiten werktijden de extra stapjes te willen zetten om het allerbeste uit elkaar te kunnen krijgen.

Contact Teun van Gestel

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.