Mijn naam is Tessa Kleinhoven, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Elspeet en Garderen.  Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures (bij kinderen en volwassenen) en orthopedische klachten. Om iemand weer pijnvrij te laten bewegen maak ik tijdens de behandelingen soms gebruik van dry needling; een effectieve techniek die helpt spieren te ontspannen. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg. Door het toepassen van dry needling is er vaak sneller resultaat, waardoor er eerder gestart kan worden met oefentherapie. 

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om patiënten inzicht te geven in hoe zij zelf, met een beetje hulp van mij, kunnen werken aan herstel. Dit doe ik door middel van een actieve en enthousiaste aanpak. Met mijn grote doorzettingsvermogen en leergierige houding, wil ik mij graag verder ontwikkelen als fysiotherapeute, om zo mijn patiënten nog beter te kunnen helpen. 

Ik vind het bijzonder en erg interessant om met patiënten lange trajecten mee te maken. Van het opnieuw leren lopen met krukken tot het weer kunnen volledig hervatting van sporten binnen een aantal maanden tot een jaar

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe aan ultimate frisbee, hardlopen en bootcamp. Daarnaast bezoek ik graag pretparken met mijn vrienden.

Contact Tessa Kleinhoven

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.