Ik ben Tamara ten Elshof en ben in 2009 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen wilde ik mijn kennis graag nog verder uitbreiden en heb ik mijn Master Sportfysiotherapie behaald aan de SOMT. In de praktijk behandel ik cliënten met algemene (musculoskeletale) klachten, met als specifieke aandachtsgebieden sportgerelateerde blessures, schouder- en knieblessures.

Ik heb een goede samenwerking met de orthopeden van het MST en ben betrokken bij het gecombineerde spreekuur met dr. Aries (orthopedisch chirurg bij het MST) aan de Beltstraat. Ook ben ik lid van het SchouderNetwerk Twente.

Het mooiste aan mijn werk als fysiotherapeut vind ik de contacten met de verschillende cliënten en het samen werken aan naar een doel. De doelen en de manier waarop deze kunnen worden bereikt zijn voor iedereen en bij iedere klacht verschillend, daarom vind ik persoonlijke benadering, gericht op de specifieke hulpvraag, ook erg belangrijk.

sportfysiotherapeut Enschede Geessinkbrink Tamara ten Elshof

Contact Tamara ten Elshof

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).