Ik ben Svetlana Malinina en ik ben werkzaam als assistent fysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam Govert Flickstraat. Mijn interesses liggen bij schouder-, rug- en nekklachten en daarbij houd ik mij bezig met psychosomatische klachten en ademhalingsproblemen. Ik pas een holistische benadering toe, die lichaam en geest als één beschouwt.

Ik help cliënten om hun optimaal te kunnen bewegen. Wanneer cliënten last hebben van spieren en gewrichten, last hebben van angst, spanning ademhalingsklachten, vermoeidheid of chronische pijn zorg ik er graag voor dat ze hun dagelijkse activiteiten kunnen blijven uitoefenen. Ook begeleid ik artiesten zoals dansers, zanders en muzikanten om hun professionele techniek te verbeteren.

Het mooiste aan mijn werk is om het transformatieproces van patiënten te zien: hoe lichaamsbewustzijn hen helpt om niet alleen te herstellen van lichamelijke klachten, maar ook om hun kwaliteit van leven en algemeen welzijn te verbeteren.

Contact Svetlana Malinina

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.