Mijn naam is Suzanne van der Schoot Schelhaas. Suzanne werkt 3 dagen per week in Etten-Leur en één dag in de week in Zevenbergen als bekkenfysiotherapeut. Daarnaast ben ik werkzaam als docent aan de masteropleiding voor bekkenfysiotherapie.

In 2003 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Daarna in 2005 gestart met de opleiding bekkenfysiotherapie. Dit heb ik in 2008 afgesloten. Na het volgen van diverse cursussen op gebied van onder andere bekkenpijn, urineverlies, darmklachten en echografie afgerond. In 2017 heb ik de twee-jarige masteropleiding bekkenfysiotherapie succesvol afgesloten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en behandelmethoden volg ik regelmatig cursussen.

Ik ben geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Geregistreerd houdt in dat ik in het kwaliteitsregister van het NVFB (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek) ben opgenomen. Om hierin opgenomen te worden, dient men aan hoge kwaliteitseisen te voldoen. Hierdoor mogen zowel verwijzers als cliënten kwalitatief hoge zorg verwachten.

Bekkenfysiotherapeut Etten-Leur Suzanne van der Schoot - Schelhaas

Contact Suzanne van der Schoot – Schelhaas

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).