Ik ben Susanne van der Sanden – van Rodijnen, algemeen fysiotherapeut, Master Sportfysiotherapeut en Echoscopist bij FysioHolland STTC Hilversum, MC Liebergen. Ik kan jou dus begeleiden bij sportgeralateerde klachten aan o.a. de knie en schouder.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het behandelen en begeleiden van mensen met een sportblessure zodat zij zo snel mogelijk weer zonder klachten kunnen sporten. Hierbij is het maken van een goede sportspecifieke beweeganalyse en een goed lichamelijk onderzoek heel belangrijk. Dit onderzoek maak ik graag compleet met behulp van echografie. Indien nodig werk ik samen met diverse huisartsen in de regio en mijn collega fysiotherapeuten om samen tot het beste resultaat te komen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Momenteel ben ik geregeld in een roeiboot op het water te vinden, maar hiervoor heb ik ook sporten zoals o.a. softbal en hardlopen met veel plezier beoefend. Ook breng ik graag tijd door met mijn gezin of spreek ik af met vrienden.

Contact Susanne van der Sanden – van Rodijnen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).