Ik ben Susan Stegehuis en ben gespecialiseerd in onder andere hart-vaat-long aandoeningen en werkzaam bij FysioHolland Elspeet en Garderen. Denk hierbij aan COPD, Covid-19 revalidatie, hartinfarct/hartfalen en claudicatio intermittens (etalagebenen). Ik zit dan ook in het COPD-netwerk regio Apeldoorn en in het Chronisch Zorg Net. Ook ben ik gespecialiseerd in reuma, diabetes, shockwave en dry-needling.

Tevens ben ik inzetbaar op de arbeidsmarkt. Ik voer werkplekonderzoeken uit op locatie en het uitvoeren van medische keuringen (PMO) bij bedrijven dan wel met of zonder een samenwerking met een arbo-arts. Daarnaast houdt ik presentaties over gezondheid in relatie tot de arbeidsmarkt voor kleinere maar ook grotere groepen deelnemers van een bedrijf.

Voor de volgende klachten kun je bij mij terecht; COPD, hartklachten, vaatproblematiek, reumatoïde artritis, fibromyalgie, diabetes, pees/spierklachten, werk gerelateerde klachten en PMO-keuringen in opdracht van bedrijven.

Ik vind een goede samenwerking met andere disciplines belangrijk om zo de juiste kwaliteit te kunnen leveren. Denk hierbij aan huisartsen, praktijkondersteuners, ergotherapeuten, podotherapeuten, verwijzers vanuit ziekenhuizen/revalidatiecentra, fysiotherapeuten uit andere praktijken en natuurlijk het COPD-netwerk en het Chronisch Zorg Net.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan mountainbiken in het bos.

Het werk als fysiotherapeut wordt extra mooi gemaakt door allerlei verschillende facetten. Dit kunnen grote maar ook kleine dingen zijn die heel belangrijk zijn voor de patiënt. Voor de een is dat weer 10 minuten kunnen wandelen achtereen om haar zus weer te kunnen bezoeken die ook beperkt is door diverse gezondheidsredenen na elkaar 3 maand niet gezien te hebben. Voor een ander is dat weer terug kunnen keren op de werkvloer. De waardering van de patiënt voor jou als hulpverlener, daar doe je het voor.

Susan Stegehuis

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.