Ik ben Stijn Haverkamp. Ik ben al sinds 2010 werkzaam als fysio- en manueel therapeut bij FysioHolland Naarden en FysioHolland Amsterdam Oost. Sinds 2015 werkt Stijn ook voor TeamNL waarbij hij de atleten over de gehele wereld bijstaat om ze zo fit mogelijk te houden. Daarnaast heeft Stijn ook een 2e master afgerond bij de Universiteit Brussel waarin hij wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar de manuele behandeling van de rug bij het patellofemoraal pijnsyndroom. Dit is een aandoening waarbij mensen pijn ervaren rondom de knieschijf. Hierdoor is de aandacht en specialisme van Stijn voor de knie alleen maar verder gegroeid en ziet Stijn in de praktijk grotendeels mensen met knieklachten uit heel Nederland en België die een oplossing zoeken voor hun probleem met de knie.

Naast zijn werk voor FysioHolland en TeamNL heeft Stijn ook een eigen bedrijf: www.kniepijnvrij.nl Met zijn website Kniepijnvrij helpt Stijn mensen weer pijnvrij te worden als ze last hebben van aspecifieke knieklachten.

Ik krijg er echt energie van als ik mensen met schijnbaar onoplosbare knieklachten weer kan helpen met het pijnvrij oppakken van hun dagelijks leven en sport. Mensen lopen vaak al erg lang met klachten rond en hebben meerdere fysiotrajecten doorlopen zonder goed resultaat. Het is dan geweldig om hierbij wel het verschil te kunnen maken.”

Stijn werkt ook bij de Bergman Kliniek in Naarden waarbij hij samen met de Orthopedisch chirurg een kniepoli draait. Ook werkt Stijn samen met The Kneeclub waarmee hij ook meerdere podcasts heeft opgenomen over de knie.

In Stijn’s nieuwste blog vertelt hij waarom iedereen zou moeten hardlopen, ook al
heb je last van je knieën!

Lees meer over mijn werkzaamheden als kniespecialist op de website van de Kneeclub.

Fysiotherapeut Naarden Stijn Haverkamp

Contact Stijn Haverkamp

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).