Mijn naam is Stefan Lakenman, ik ben algemeen fysiotherapeut en osteopaat. Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in dry needling. Deze techniek is effectief voor behandeling van myofasciale pijn en triggerpoints, in de volksmond ook wel “spierknopen” genoemd. Dry needling is geen zelfstandige therapie maar een techniek die onderdeel is van de totale fysiotherapeutische behandeling. In mijn vrije tijd ben ik momenteel veel te vinden op de tennisbaan en hou ik ervan om ook veel andere sporten te beoefenen. Ik werk momenteel bij FysioHolland Amsterdam Govert Flinck.

Iedere cliënt is anders en dit maakt het werk erg afwisselend. Soms lijken bepaalde klachten op elkaar maar het verhaal van de cliënt is nooit hetzelfde. Deze kritische zoektocht naar de juiste behandeling per cliënt is precies wat ik zo leuk vind in dit vak. Dit is ook de reden dat ik osteopathie heb gestudeerd en naast mijn werk als fysiotherapeut ook toepas op de locatie Govert Flinck. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.osteopathielakenman.nl.

Door een knieblessure moest ik tijdelijk stoppen met sport. Dit resulteerde in een revalidatieproces waar ik veel van geleerd heb. Naast het lichamelijke deel is het mentale deel ontzettend belangrijk bij een revalidatie, bij elke blessure eigenlijk. Hier ben ik stil bij gaan staan en besef ik meer dat gedachten veel invloed hebben op wat voor klacht dan ook. Zo kon ik na 1,5 jaar een marathon lopen wat ik zonder mentale prikkeling niet had kunnen bereiken. Het is een voorbeeld van een breed scala aan mogelijkheden hoe een klacht positief beïnvloed kan worden.

Alles draait om het optimaliseren van uw gezondheid en daar zal ik op een veilige, oorzakelijke, grondige, deskundige en totale aanpak naar streven.

Contact Stefan Lakenman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).  En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.