Ik ben Stanley Vreedeveld. Ik ben fysiotherapeut en ben gespecialiseerd in het houdings- en bewegingsapparaat. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij musculoskeletale klachten aan bijvoorbeeld de nek, schouders, rug maar ook de benen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld.

Ik verzorg daarnaast ook de fysiotherapie bij rugbyclub ‘t Gooi in Naarden en vanaf volgend seizoen ben ik actief bij een voetbalclub in Almere. Daarnaast wil ik mij specialiseren op het gebied van de schouder en wil ik mij aansluiten bij het schoudernetwerk.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen om goed om te gaan met de klachten en zo kan bijdragen aan een goede gezondheid.

Een bijzonder moment voor mij was dat een cliënt na een lange maar succesvolle kruisband revalidatie weer kon terugkeren naar het veld om weer te gaan voetballen.

Stanley Vreedeveld

Contact Stanley Vreedeveld

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.