Ik ben Stan Veerman en ik ben algemeen fysiotherapeut en handtherapeut. Ik ben met veel plezier werkzaam op bij FysioHolland Huizen bij sportschool Rebelsport. Naast mijn functie als fysiotherapeut ben ik in Huizen verantwoordelijk voor de vestiging als locatiemanager.

Hier zie ik veel verschillende klachten zoals schouder/elleboog klachten, nek/schouder spanningsklachten en COVID-19 revalidatie. Ik heb mij gespecialiseerd in hand/pols klachten. Ik werk ook op het hand/pols centrum in het Tergooi ziekenhuis in Hilversum.

Sporten vind ik heel leuk om zelf te doen en daarom krijg ik enorm veel energie om mensen met sportgerelateerde klachten te begeleiden.

Contact Stan Veerman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).