Mijn naam is Soeanne Spierings. Ik ben algemeen fysiotherapeut in het Tergooi en in Weesp en ik ben gespecialiseerd in behandelingen van cliënten met claudicatio intermittens (etalagebenen), TENS, COPD, hart en ouderen. Daarnaast geef ik verschillende groepslessen en ben ik aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om cliënten tevreden naar huis te sturen en er om te zorgen dat ze begrijpen wat er aan de hand is. Zodat er een positieve verandering is in het dagelijks leven. Ook wil ik ze graag het plezier van bewegen meegeven, waardoor de kans op blessures en klachten verkleinen.

Soeanne Spierings

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn