Ik ben Sjors Uitermark, manueel therapeut en ik ben gespecialiseerd in alle soort rug klachten en sport overbelasting klachten in de benen. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals hernia of andere klachten van de wervelkolom, daarnaast zijn vooral overbelasting klachten die voorkomen bij loop en krachtsporten mijn expertise. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in het bos en besteed ik daar graag actief tijd aan met mijn familie en gezin.

In Voorthuizen werk ik nauw samen met de huisartsen op De Gaffel, waarbij ik ook een goede samenwerking heb met verschillende sportartsen in de regio.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het, als iemand weer zonder problemen kan doen wat hij of zij graag wilt doen. Het is een groot plezier als je daar aan bij kan dragen.

Een van de meest bijzondere momenten was, toen ik van de voorzitter van de schotse rugbybond een onderscheiding kreeg voor mijn werkzaamheden als team fysiotherapeut op de Amsterdam Sevens. Voor het zeer succesvolle Eemland ecosse team.

Sjors Uitermark

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jou onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.