‘Het leven is als het rijden op een fiets. Om je in evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.’ (Albert Einstein)

 

Als jonge fysiotherapeute ben ik zeer gedreven. Ik ben geïnteresseerd in bewegen, maar ook in bewegingsbeperkingen. Daarnaast verdiep ik me in de psychische kant van het bewegen. Uw bewegingsklachten bekijk ik graag binnen uw context. In andere woorden: omdat iedereen uniek is, is ook iedere klacht uniek. Persoonlijke aandacht is noodzakelijk voor een goede behandeling en vind ik dan ook erg belangrijk. 

 

Naast mijn werk als fysiotherapeute begeleid ik ook fitnessgroepen: Gezond en Actief (op de locatie Vaartweg) en Medische fitness (op de locatie Vaartweg en op de locatie Dudok Arena). 

Het is een mooie zoektocht om voor iedereen een uitdaging te vinden passend bij zijn eigen niveau. Hieruit blijkt opnieuw mijn interesse in bewegen in brede zin. Zo houd ik niet alleen zelf van bewegen, maar breng ik anderen ook graag in beweging.

No Photo Male - fysioholland
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 088-3741600
  • Big: 00000000
  • Big: 000000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.