Na de opleiding fysiotherapie heb ik mijzelf verder bekwaamd in de manuele therapie, kinder manuele therapie, Dry Needling en Redcord Neurac therapie.

U kunt mij vinden op de locatie van FysioHolland in Elspeet. Een grondige analyse van een klacht kan in mijn visie alleen door eerst goed in de cliënt te verdiepen. Op die manier wordt samen met de cliënt duidelijk inzicht in de klacht verkregen en kunnen we samen reële doelstellingen maken. Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring opgedaan, daarnaast blijf ik altijd studeren om mijn horizon te blijven verbreden. Hierdoor houd ik een brede kennis van alle (on)mogelijkheden van de laatste technieken en methodes.
tekst

fysiotherapie Elspeet Simon Gijsbertsen
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 088-3741600
  • Big: 9064209904

Simon Gijsbertsen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.