Ik ben Siem Klok en ik ben assistent fysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam Oosterpark, FysioHolland Amsterdam-Oost IMC Visana en FysioHolland Amsterdam-Oost Gezondheidscentrum Vrolikstraat. Waarbij ik gespecialiseerd ben in klachten aan de onderste extremiteit, met name de knie. Daarnaast begeleid ik met sportblessures en het herstel na een trauma, zoals revalidatie na een operatie.

Mijn doel als fysiotherapeut is om zorg te bieden waarbij je het gevoel krijgt dat je hersteld en daarnaast ook weet wat er aan de hand was. Ik vind het ook belangrijk dat onze cliënten leren hoe ze zelf invloed kunnen hebben op hun klachten.

In mijn vrije tijd sport ik graag, waaronder voetbal. Daarnaast hou ik van muziek, al is het niet alleen het beluisteren van muziek, maar ook het maken hiervan.

Het mooiste van mijn werk is de samenwerking tussen de fysiotherapeut en de cliënt om de klachten te verhelpen.

Contact Siem Klok

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.