Ik ben Shereen Negm en ik ben oefentherapeut Mensendieck bij FysioHolland Amsterdam Nieuw-West, FysioHolland Amsterdam Noord Spanderswoudstraat en FysioHolland Amsterdam Oeverpad. Ik ben gespecialiseerd in chronische pijn en slaapproblematiek en volg een extra opleiding tot psychosomatisch oefentherapeut. Ik kan jou onder andere begeleiden met ademhalingsklachten (denk aan bijvoorbeeld hyperventilatie), bekkenklachten voor en na je bevalling en incontinentie (bij vrouwen). Daarnaast begeleid ik patiënten van het OLVG, wanneer hun door het Pijncentrum verwezen worden voor een TENS-behandeling.

Het mooiste van mijn werk is dat ik een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mijn cliënten en het terugvinden van zichzelf. Dit geeft me elke dag veel voldoening.

Shereen Negm

Contact Shereen Negm

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.